Loader

Ζυμαρικά λαδολέμονο με θυμάρι

2013-07-21
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

200γρ.σπαγγέτι Νο 6
Λάδι
Αλατοπίπερο
Χυμό 1 μικρού λεμονιού
1κ.γλ.θυμάρι
Ξύσμα λεμονιού
Τυρί χαμηλών λιπαρών τριμμένο (προαιρετικά)

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα τοποθετούμε σε μεγάλη πιατέλα και τα κρατάμε ζεστά. Ανατεύουμε σε βάζο με καπάκι το λάδι το χυμό λεμονιού , το αλατοπίπερο και το θυμάρι. Περιχύνουμε με αυτό τα ζυμαρικά μας, πασπαλίζουμε με τυρί και ξύσμα λεμονιού και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *