Loader

Ζουμερά σοκολατένια muffins

2013-08-28
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

70γρ.αλεύρι
100γρ.βούτυρο φρέσκο σε θερμοκρασία δωματίου
150γρ.ζάχαρη
4αυγά
200γρ.κουβερτούρα
50γρ.φουντούκια αλεσμένα

Οδηγίες

Βήμα 1

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Βουτυρώνουμε τις υποδοχές ενός ταψιού για muffins και το βάζουμε στην κατάψυξη για 5-10 λεπτά. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει το μείγμα και ρίχνουμε τα αυγά. Χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει το μείγμα και ρίχνουμε το αλεύρι, τα φουντούκια και τη λιωμένη σοκολάτα. Ανακατεύουμε καλά και σταματάμε το χτύπημα. Βγάζουμε το ταψί μας από την κατάψυξη και γεμίζουμε τις θήκες των muffins με το μείγμα που ετοιμάσαμε. Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά ώστε να ψηθούν άλλα να κρατήσουν και ζουμερό το εσωτερικό. Αφήνουμε να χλιαρύνει λίγο και ξεφορμάρουμε. Σερβίρουμε με παγώτο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *