Loader

Ζεστή ντοματοσαλάτα

2013-06-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

30ντοματίνια

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

8λιαστές ντομάτες ψιλ/νες

120γρ.φέτα κομμένη σε κυβάκια

1/2κ.γλ.ρίγανη

2κ.σ.σταφίδες ξανθές

2κ.σ.balsamico

1κ.σ.δυόσμος ξερός

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα μπολάκι τις σταφίδες και τις περιχύνουμε με το ξύδι. Τις κρατάμε εκεί μέχρι να τις χρησιμοποιήσουμε. Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο λάδι και αφού ζεσταθεί προσθέτουμε τα ντοματίνια και το κρεμμύδι. Αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε να μαλακώσουν 5-6 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες, το ξύδι με τις μουλιασμένες σταφίδες, τη ρίγανη, τη φέτα και το δυόσμο και ανακινούμε το τηγάνι. Τα μεταφέρουμε σε πιάτο και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.