Loader

Εύκολη panzanella με pesto

2015-09-12
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
  • Έτοιμο σε: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

17/9/15

Εύκολη panzanella με pesto για μια ιταλική βραδιά στα γρήγορα!

pestopanzanella (4) pestopanzanella (5)

Συστατικά

  • ½ φραντζόλα μπαγιάτικο ψωμί
  • 1 ματσάκι ρόκα χοντροκομμένη
  • 1 μέτριο ραντίτσιο ψιλοκομμένο
  • 10-12 ντοματίνια
  • 2 κουταλιές της σούπας pesto έτοιμο ή σπιτικό
  • Αλατοπίπερο
  • Eλαιόλαδο
  • Κρέμα μπαλσάμικο με γεύση φράουλα ή ότι μπαλσάμικο προτιμάμε

Οδηγίες

Βήμα 1

Κόβουμε σε κυβάκια το ψωμί και το διασκορπίζουμε σε αντικολλητικό ταψί ή ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Το ραντίζουμε με λίγο λάδι και τα πασπαλίζουμε με λίγο αλατοπίπερο. Ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου μέχρι να ροδίσουν, περίπου 15-18 λεπτά.

Βήμα 2

Βάζουμε σε ένα μπολ τη ρόκα, το ραντίτσιο και τα ντοματίνια, ολόκληρα ή κομμένα στη μέση. Ρίχνουμε το pesto και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια. Προσθέτουμε τα ψημένα ψωμάκια και ανακατεύουμε.

Βήμα 3

Μεταφέρουμε σε μπολ και ραντίζουμε με το balsamico για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *