Loader

Εύκολα κρακεροταρτάκια με φασόλια και μοτσαρέλα

2015-09-22
  • Μερίδες: 3-4
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος:
  • Έτοιμο σε: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (3.7 / 5)

3.7 5 3
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

3 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

22/9/15

Εύκολα κρακεροταρτάκια με φασόλια και μοτσαρέλα για ένα γρήγορο συνοδευτικό για το κρασάκι μας, που μπορούμε να το πίνουμε ακόμα στο μπαλκόνι .

whitebeancrack (3) whitebeancrack (4)

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι φασόλια βρασμένα ή από κονσέρβα (σουρωμένα)
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε ροδέλες ή όπως μας αρέσει
  • ¼ του φλιτζανιού μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 2 κουταλιές της σούπας balsamico
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλατοπίπερο
  • 10 αλμυρά crackers της αρεσκείας μας
  • 100gr. μοτσαρέλα κομμένη σε κυβάκια

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα μπολ τα φασόλια, την πιπεριά και τον μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε και ραντίζουμε με το λάδι και το balsamico. Ανακατεύουμε και φυλάμε στο ψυγείο μισή ώρα, αν έχουμε χρόνο.

Βήμα 2

Ακουμπάμε τα κράκερς σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και μοιράζουμε πάνω τους το μείγμα φασολιών αφού το ανακατέψουμε με τη μοτσαρέλα.

Βήμα 3

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 3-4 λεπτά. Μεταφέρουμε σε πιατέλα και σερβίρουμε αμέσως.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *