Loader

Διπλομαγειρεμένο χοιρινό

2014-12-21
  • Μερίδες: 2
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

22/12/14

Διπλομαγειρεμένο χοιρινό για να προσθέσετε στο εορταστικό μενού και να εντυπωσιάσετε χωρίς πολύ κόπο.

twicecookedpork (2) twicecookedpork (1)

Συστατικά

  • 400gr. Χοιρινό, κομμένο για τηγανιά
  • 1 μέτριο κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • ½ κουταλιά του γλυκού τσίλι σκόνη
  • ¼ του φλιτζανιού soya sauce
  • 2 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο
  • ½ κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ρίχνουμε το κρέας σε μπόλικο νερό που βράζει και το αφήνουμε να μαγειρευτεί για 15 λεπτά. Το σουρώνουμε και το μεταφέρουμε σε μπολ με καπάκι.

Βήμα 2

Προσθέτουμε τα 5 επόμενα υλικά και ανακατεύουμε προσεχτικά να πάει παντού η μαρινάδα. Το αφήνουμε στο ψυγείο από 2 ώρες ή και όλο το βράδυ.

Βήμα 3

Την επόμενη ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό ή wok και ρίχνουμε το κρέας να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.

Βήμα 4

Ρίχνουμε τα υλικά της μαρινάδας και αφού ανακατέψουμε, μαγειρεύουμε για άλλα 20-25 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *