Loader

Γρήγορο μεσογειακό σκορδόψωμο

2013-07-21
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος:
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

4φέτες μπαγιάτικο ψωμί

Λάδι

Ντοματίνια κομμένα στη μέση

Αλατοπίπερο

2Ελιές Καλαμών, χωρίς κουκούτσι κομμένες στη μέση

Βασιλικός φρέσκος ψιλ/νος

1σκελ.σκόρδο κομμένη στη μέση

Παρμεζάνα τριμμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Ψήνουμε για 2-3 λεπτά τις φέτες του ψωμιού στην τοστιέρα. Τις ραντίζουμε με λαδάκι και τις αλείφουμε με την μέσα πλευρά από το κομμένο σκόρδο να πάρουν μυρωδιά. Τις ακουμπάμε σε ένα πιάτο και ακουμπάμε μερικά ντοματίνια με την κομμένη πλευρά προς τα πάνω. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με το βασιλικό και λίγη παρμεζάνα και ακουμπάμε από ½ ελίτσα στο κέντρο κάθε μπρουσκέτας για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *