Loader

Γλώσσα φιλέτο με σάλτσα λαχανικών

2013-07-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

 

6κ.σ.ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι

2σκελ.σκόρδο

1 πιπεριά Φλωρίνης από βάζο

1/2 ντομάτα

1/2κ.σ. ρίγανη  1/2 κ.σ.θυμάρι

1/4κ.σ.ζάχαρη

6- σταγόνες tabasco

2κ.σ.χυμό λεμονιού

αλατοπίπερο

4 φέτες γλώσσας (ψάρι)

Οδηγίες

Βήμα 1

Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε 2κ.σ.λάδι και σωτάρουμε το κρεμμύδι,το σκόρδο και την πιπερία που έχουμε προηγουμένως πολτοποιήσει στο multi,ώσπου να μαραθούν.Προσθέστε την ντομάτα,τα μυρωδικά,τη ζάχαρη και το tabasco,το αλατοπίπερο και το χύμο λεμονιού.Ανακατέψτε επάνω στη φωτιά,ώσπου να μαλακώσουν τα λαχανικά και να γλασσαριστούν. Αλείψτε τα φιλέτα του ψαριού με το υπόλοιπο εάιόλαδο και ψήστε τα στο γκρίλ του φούρνου με λίγο νεράκι και το υπόλοιπο λαδάκι, αλλά και λίγο αλατοπίπερο. Σερβίρετε τα ζεστά,περιχύνοντας τα με τη σάλτσα. Καλή σας επιτυχία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *