Loader

Γλυκό ρολό από μουστοκούλουρα

2017-01-23
  • Μερίδες: Για 10 μερίδες
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Έτοιμο σε: 2:15 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

23/1/17

Γλυκό ρολό από μουστοκούλουρα που δεν φάγαμε. Γιατί έτσι, όχι μόνο τα τρώμε, αλλά τα τσακίζουμε. Αν σας έχουν μείνει και εσάς λίγα μουστοκούλουρα, μην σκεφτείτε να τα πετάξετε.

Συστατικά

  • 10-12 μαλακά μουστοκούλουρα
  • 120gr. βούτυρο λιωμένο
  • 1 φλιτζάνι μαρμελάδα βερίκοκο ή ροδάκινο
  • ½ φλιτζάνι διάφοροι ξηροί καρποί τριμμένοι
  • 1/3 του φλιτζανιού ξερά φρούτα
  • 2/3 του φλιτζανιού κακάο

Οδηγίες

Βήμα 1

Διαλύουμε τα μουστοκούλουρα σε μεγάλο μπολ με τα χέρια.

Βήμα 2

Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά.

Βήμα 3

Μεταφέρουμε το μείγμα σε λαδόκολλα και το κάνουμε μακρόστενο ρολό. Το τυλίγουμε με το χαρτί και με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.

Βήμα 4

Το αφήνουμε στο ψυγείο 2-3 ώρες και έπειτα το κόβουμε σε κομμάτια για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *