Loader

Γλυκόξινο χοιρινό με fish sauce

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

Συστατικά  

350gr χοιρινό
2κ.σ. λάδι
2 σκελ. Σκόρδο
1 κρεμμύδι
2κ.σ. fish sauce
1κ. γλ. Ζάχαρη
1 πιπεριά κόκκινη από βάζο
1 ντομάτα ψιλ/νη
4 ροδέλες ανανά από κονσέρβα σε κυβάκια
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
Πιπέρι

Οδηγίες

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε το λάδι και σωτάρουμε το σκόρδο , το κρεμμύδια και τα κρεμμυδάκια ψιλ/να μέχρι να χρυσίσουν. Ρίχνουμε το κρέας και λίγο νεράκι και αφήνουμε να ψηθεί λίγο. Προσθέτουμε την σος, την ζάχαρη και το πιπέρι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε επίσης την πιπεριά, την ντομάτα και τον ανανά και ψιλοτηγανίζουμε για 5-10 λεπτά ακόμα ή μέχρι να ψηθεί το κρέας μας. Σερβίρουμε με φρέσκα σχισμένα κρεμμυδάκια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *