Loader

Γλυκόξινα φασολάκια με θαλασσινά

2013-07-22
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

 

 

2φλ.φασολάκια πράσινα στρογγυλά αχνισμένα

1φλ.γλυκόξινη σάλτσα έτοιμη ή σπιτική

Λάδι

1φλ.θαλασσινά διάφορα κατ/να και καθαρισμένα

1κρεμμύδι τριμμένο επιπλέον

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε τα φασολάκια και τα θαλασσινά και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τη σάλτσα , ανακατεύουμε και τα αφήνουμε όλα μαζί άλλα 15 λεπτά. Τα σερβίρουμε σκέτα ή με ρύζι basmati.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *