Loader

Γερμανική krautsalat

2014-12-08
  • Μερίδες: 2-3
  • Χρόνος προετοιμασίας: 2:10 ω
  • Έτοιμο σε: 2:10 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 4
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

4 έχουν βαθμολογήσει

8/12/14

Γερμανική krautsalat, δηλαδή η γνωστή μας λαχανοσαλάτα από την οπτική γωνία των δυτικών χωρών.

krautsalat (4) krautsalat (7)

Συστατικά

  • 1 μικρό σγουρό λάχανο ή ότι λάχανο θέλουμε, πολύ ψιλοκομμένο
  • 2 πράσινες πιπεριές πολύ ψιλοκομμένες
  • 2-3 φρέσκα κρεμμύδια, πολύ ψιλοκομμένα
  • 2 μεγάλα καρότα, τριμμένα
  • 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας ξύδι
  • Αλατοπίπερο
  • 2-3 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 1-2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα γλυκιά

Οδηγίες

Βήμα 1

Χτυπάμε πολύ καλά το λάδι, το ξύδι, το μέλι, τη μουστάρδα και το αλατοπίπερο. Δοκιμάζουμε τη γεύση του και συμπληρώνουμε αν χρειάζεται επιπλέον ποσότητα από τις αναγραφόμενες.

Βήμα 2

Ρίχνουμε σε μεγάλο μπολ , το λάχανο, το καρότο , τις πιπεριές και τα φρέσκα κρεμμύδια και ανακατεύουμε.

Βήμα 3

Περιχύνουμε με το dressing και αφού ανακατέψουμε, αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες, πριν σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *