Loader

Γεμιστή μπαγκέτα του θείου Τάκη

2013-07-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Αν σας δυσκολεύει η μπαγκέτα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο ψωμάκι με μεγαλύτερη διάμετρο.

Συστατικά  

1μπαγκέτα
200γρ.τυρί κρέμα
4φέτες μπέικον ψιλ/νο
1πιπεριά Φλωρίνης ψιλ/νη
1πράσινη πιπεριά ψιλ/νη
200γρ.ανθότυρο
Πιπέρι
Το μυστικό υλικό του θείου Τάκη (αγάπη είναι έμαθα)

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε μπολ το ανθότυρο με το τυρί κρέμα και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τις πιπερίες, το μπέικον και το πιπεράκι. Τα αναμιγνύουμε καλά. Κόβουμε στη μέση την μπαγκέτα και λίγο τις ακρούλες της. Την αδειάζουμε προσεχτικά από την ψίχα και με ένα κουτάλι την γεμίζουμε με το μείγμα ανθότυρου. Την κόβουμε προσεχτικά σε λεπτές φέτες και σερβίρουμε σε πιατέλα τις φέτες δίπλα δίπλα, η μια να ακουμπάει στην άλλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.