Loader

Γαλοπούλα με πατάτες baby και πλευρώτους

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 2:00 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

1μπούτι και 1 φτερό γαλοπούλας
Λάδι
2κ.σ.μουστάρδα πικάντικη
1κρεμμύδι τριμμένο
12πατατούλες baby
250γρ.μανιτάρια πλευρώτους
1κ.γλ.ρίγανη
Χυμό 2 λεμονιών
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τη γαλοπούλα μέσα στη γάστρα και διασκορπίζουμε γύρω της τα μανιτάρια και τις πατατούλες. Αλίφουμε το κρέας μας με τη μουστάρδα. Σε ένα βάζο με καπάκι βάζουμε το λάδι, το χυμό λεμονιού, το αλατοπίπερο και τη ρίγανη και το ανακινούμε καλά. Περιχύνουμε με αυτό το φαγητό μας. Πασπαλίζουμε το τριμμένο κρεμμύδι και συμπληρώνουμε 1-2 ποτήρια νερό. Ψήνουμε στους 220C για 2 ώρες περίπου. Σερβίρουμε το φαγητό μας ζεστό με τις πατατούλες και τα μανιτάρια και σαλτσούλα που έχει μείνει στον πάτο της γάστρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *