Loader

Γαλέτες με φέτα Άρτας

2013-07-09
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 15λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

1συσκ.στρογγυλά σφολιατάκια

1φλ.φέτα

100γρ.γιαούρτι στραγγιστό

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.ρίγανη

Λίγο λάδι

1πιπεριά πράσινη κέρατο

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε τα σφολιατάκια σε ένα ταψί και με ένα πιρούνι κάνουμε τρύπες σε διάφορα σημεία. Τις βρέχουμε ελαφρά με ένα πινελάκι και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 15 λεπτά , μέχρι να ροδίσουν. Εντωμεταξύ βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο multi και τα πολτοποιούμε. Βάζουμε από μια κουταλιά πάνω σε κάθε σφολιατάκι και τα τοποθετούμε σε πιατέλα για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *