Loader

Γαλέτες με φέτα Άρτας

2013-07-09
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1συσκ.στρογγυλά σφολιατάκια

1φλ.φέτα

100γρ.γιαούρτι στραγγιστό

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.ρίγανη

Λίγο λάδι

1πιπεριά πράσινη κέρατο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα σφολιατάκια σε ένα ταψί και με ένα πιρούνι κάνουμε τρύπες σε διάφορα σημεία. Τις βρέχουμε ελαφρά με ένα πινελάκι και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 15 λεπτά , μέχρι να ροδίσουν. Εντωμεταξύ βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο multi και τα πολτοποιούμε. Βάζουμε από μια κουταλιά πάνω σε κάθε σφολιατάκι και τα τοποθετούμε σε πιατέλα για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.