Loader

Βίδες ογκρατέν με γιαούρτι

2013-08-07
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

300γρ.βίδες
200γρ.γιαούρτι
Λάδι
Αλατοπίπερο
120γρ.ζαμπόν ψιλ/νο
1κ.γλ.θυμάρι
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
1αυγό
βούτυρο
1/2φλ.γάλα
120γρ.παρμεζάνα τριμμένη
120γρ.γκούντα τριμμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τις βίδες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τις βουτυρώνουμε και τις ανακατεύουμε με το ζαμπόν και το γκούντα. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το γιαούρτι,το αυγό, το θυμάρι,το σκόρδο, το γάλα., την πρμεζάνα και το αλατοπίπερο. Λαδώνουμε ένα πυρέξ και ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια. Απλώνουμε το μείγμα γιαουρτιού από πάνω ομοιόμορφα κι ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 40 λεπτά ή μέχρι να κάνει ροδοκόκκινη κρούστα το γιαούρτι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *