Βίδες με σολομό pesto και κεράσια
2014-08-03- Κουζίνα: Ελληνική
 - Πιάτο: Κυρίως πιάτο
 - Δυσκολία: Εύκολο
 
- Μερίδες: 2
 - Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
 - Ωρα μαγειρέματος: 15λ
 - Έτοιμο σε: 30λ
 
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
6/8/14
Βίδες με σολομό pesto και κεράσια στο τραπέζι μας σήμερα, μαζί με τα πέταλα του τριαντάφυλλου που μου χάρισε ο καλός μου. Με ή χωρίς αυτά, το πιάτο είναι όπως και να το κάνουμε, όχι μόνο εντυπωσιακό αλλά και ερωτικό!
Συστατικά
- 150gr. βίδες άλλο κοντό ζυμαρικό της επιλογής μας
 - 250gr. Σολομός ψημένος (που έμεινε)
 - 1 φλιτζάνι κεράσια χωρίς κουκούτσια, κομμένα στη μέση
 - ½ φλιτζάνι pesto έτοιμο ή σπιτικό
 - Ελαιόλαδο και φρεσκοτριμμένο αλατοπίπερο για το σερβίρισμα
 
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 2
Τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε αμέσως με το pesto και το σολομό, κομμένο σε μικρά κομμάτια.
Βήμα 3
Μοιράζουμε σε πιάτα και διασκορπίζουμε τα κεράσια. Ραντίζουμε με λίγο λάδι, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε το φαγητό χλιαρό ή και κρύο.


			
	

















