Loader

Αφράτα μπιφτεκάκια με γιαούρτι

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 2:00 ω
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

½ κιλό κιμάς
1 κρεμμύδι τριμμένο
3κ.σ. γιαούρτι
1κ.γλ.σόδα μαγειρική
½ ματσάκι μαιντανός
1κ.γλ.ρίγανη
Αλατοπίπερο
Λάδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε μπωλ τον κιμά, το κρεμμύδι, τον μαιντανό, το γιαούρι, τη σόδα, τη ρίγανη και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε καλά. Σκεπάζουμε το μείγμα και το αφήνουμε στο ψυγείο 1-2 ώρες να αφρατέψει. Πλάθομε μπιφτεκάκια στο μέγεθος που προτιμάμε και ψήνουμε σε λαδωμένο ταψάκι στους 200C για 40 λεπτά και από τις 2 πλευρές, αφού προσθέσουμε ελάχιστο νεράκι στο ταψί μας.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , , Συστατικά: , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *