Loader

Αυγοσαλάτα με λάχανο

2013-06-04
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

2φλ.λάχανο ψιλ/νο
Λάδι
Χυμός λεμόνι
Αλατοπίπερο
3κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
3αυγά βρασμένα και κομμένα στα 6
1/2φλ.μαγιονέζα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε μπολ το λάχανο και τον μαιντανό. Ραντίζουμε με το λάδι και το χυμό λεμονιού και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε τα αυγά και τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε απαλά με ένα κουτάλι. Το αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον μια ώρα να μαλακώσει το λάχανο και να ενωθούν οι γεύσεις. Σερβίρουμε σε ψημένο ψωμάκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.