Loader

Αυγοσαλάτα με αβοκάντο και μήλο

2014-11-24
  • Servings: 4-6
  • Prep Time: 15λ
  • Ready In: 15λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

24/11/14

 Αυγοσαλάτα με αβοκάντο και μήλο. Τρώγεται σκέτη, σαν γέμιση σε σάντουιτς, πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί ή ανακατεμένη με πράσινα σαλατικά της επιλογής μας. Φυσικά είναι light, μόνο με υγιεινά και θρεπτικά υλικά.

eggappleavosld (1) eggappleavosld (5)

Ingredients

  • 2-3 μεγάλα αυγά, βρασμένα
  • 1 μέτριο αβοκάντο
  • 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
  • 1 μεγάλο μήλο
  • Αλατοπίπερο
  • ½ κουταλιά του γλυκού πάπρικα
  • Χυμό ½ λεμονιού
  • Παξιμαδάκια ή ψημένο ψωμί για το σερβίρισμα
  • Ελαιόλαδο για το σερβίρισμα

Method

Step 1

Καθαρίζουμε το αβοκάντο και λιώνουμε σε μπολ, την ψίχα με ένα πιρούνι. Το ανακατεύουμε με το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού, την πάπρικα και αλατοπίπερο.

Step 2

Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τα αυγά και το μήλο, μαζί με τα φλούδα. Τα ρίχνουμε στο μείγμα αβοκάντο και ανακατεύουμε απαλά.

Step 3

Μοιράζουμε πάνω σε παξιμάδια, φρυγανισμένο ψωμί ή όπου προτιμάμε, ραντίζουμε με λίγο φρέσκο ελαιόλαδο και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *