Loader

Αυγά σε θήκες ντομάτας

2013-07-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 35λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

 

4ντομάτες

2κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να

3αυγά χτυπημένα

Αλατοπίπερο

1/2φλ.κασέρι τριμμένο

4φέτες γαλοπούλα ψιλ/νες

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε μπολ τα αυγά με το κρεμμυδάκι, το αλατοπίπερο, το κασέρι και τη γαλοπούλα. Αφαιρούμε προσεχτικά το καπάκι από τις ντομάτες και τις αδειάζουμε από την ψίχα. Τις γεμίζουμε με το μείγμα αυγού και τις ακουμπάμε σε ταψάκι. Τους «φοράμε» το καπάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 35-40 λεπτά. Τρώγεται ζεστό και κρύο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *