Loader

Αρωματικό ρύζι και ρεβύθια που έμειναν

2013-07-30
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1φλ.ρεβύθια που περρίσεψαν σουρωμένα
1φλ.ρύζι που περρίσεψε
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.κύμινο
1κρεμμύδι τριμμένο
4κ.σ.σταφίδες μαύρες

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε το ρύζι, τα ρεβύθια και τις σταφίδες και πασπαλίζουμε με το κύμινο. Αλατοπιπερώνουμε ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *