Loader

Αρωματικό ρύζι και ρεβύθια που έμειναν

2013-07-30
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

1φλ.ρεβύθια που περρίσεψαν σουρωμένα
1φλ.ρύζι που περρίσεψε
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.κύμινο
1κρεμμύδι τριμμένο
4κ.σ.σταφίδες μαύρες

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε το ρύζι, τα ρεβύθια και τις σταφίδες και πασπαλίζουμε με το κύμινο. Αλατοπιπερώνουμε ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *