Loader

Αρωματικοί ξηροί καρποί στο τηγάνι

2013-07-09
  • Χρόνος προετοιμασίας:
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Εύκολες φλωρεντίνες

  • Φακές με χυμό πορτοκάλι και κάρυ

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Πικάντικα ζυμαρικά με τη σάλτσα τους σε ένα σκεύος

Συστατικά  

 

 

2φλ.διάφοροι ξηροί καρποί

2κ.γλ.λάδι

1/3φλ.αλάτι, κύμινο, μπούκοβο,τζίντζερ,σκόρδο σκόνη και πάπρικα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταθεί και ρίχνουμε μέσα τους ξηρούς καρπούς και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά και αφήνουμε στη φωτιά για 10 λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας μέχρι να κρυώσουν τελείως. Τα βάζουμε σε βάζο με τα καπάκια για να τα διατηρήσουμε φρέσκα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *