Loader

Αρωματικά τρίμματα ψωμιού

2013-07-07
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1φρατζόλα μπαγιάτικο ψωμί

Λάδι

Αλατοπίπερο

Πάπρικα

Σκόρδο σκόνη

Οδηγίες

Βήμα 1

Κόβουμε γύρω γύρω την κόρα του ψωμιού και το κόβουμε πρώτα σε φέτες και έπειτα σε πολύ μικρά κυβάκια. Εναλλακτικά μπορούμε αφού το κόψουμε σε φέτες να το βάλουμε στο multi. Το βάζουμε σε ταψάκι και τα ραντίζουμε με λαδάκι. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 15 λεπτά περίπου να ροδίσουν . Τα μεταφέρουμε σε μπολ και ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε μυρωδικό ή μπαχαρικό της αρεσκείας σας. Κλείνουμε το καπάκι και το ανακινούμε καλά. Τα φυλάμε για 3-4 μέρες σε αεροστεγές δοχείο. Το χρησιμοποιούμε σε σαλάτες ή για φαγητά φούρνου που θέλουν γκρατινάρισμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.