Loader

Αρνί ριγανάτο κατσαρόλας

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 60λ
  • Έτοιμο σε: 1:15 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

800γρ.μπούτι από αρνί σε κομμάτια

Λάδι

2κ.σ.φρέσκια ρίγανη

Χυμός 2λεμονιών

Αλατοπίπερο

1κ.σ.μουστάρδα πικάντικη (προαιρετικά)

4σκελ.σκόρδο ψιλ/νες

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια του αρνιού να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το σκόρδο και ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε νερό να το μισοκαλύψει. Προσθέτουμε την μουστάρδα και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να σιγοψηθεί περίπου 1 ώρα γυρίζοντας το από την άλλη πλευρά κατά διαστήματα. Διασκορπίζουμε τη φρέσκια ρίγανη, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *