Loader

Ανθότυρο σε μαρινάδα μυρωδικών

2015-05-12
  • Ποσότητα: 1 μεγάλο βάζο
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Έτοιμο σε: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

12/5/15

Ανθότυρο σε μαρινάδα μυρωδικών για να έχουμε ένα νόστιμο, υγιεινό και μυρωδάτο τυράκι στο ψυγείο μας ανά πάσα στιγμή.

marinanthotiro (1) marinanthotiro (7)

Συστατικά  

300gr. Ανθότυρο κομμένο σε κυβάκια

Για τη μαρινάδα:

2/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο και επιπλέον αν χρειαστεί για τη συντήρηση

1/3 του φλιτζανιού ξύδι λευκό

3 κουταλιές της σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος

3 κουταλιές της σούπας σέλινο ψιλοκομμένο

2 κουταλιές του γλυκού ξερά μυρωδικά της αρεσκείας μας

3 σκελίδες σκόρδο, κομμένες στη μέση

1 κουταλιά του γλυκού μπούκοβο

2 κουταλιές του γλυκού ζάχαρη

Φρεσκοτριμμένο αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε καλά σε ένα μπολ τα υλικά για τη μαρινάδα.

Βήμα 2

Βάζουμε τα κυβάκια ανθότυρου σε βάζο με καπάκι και ρίχνουμε το μείγμα της μαρινάδας.

Βήμα 3

Κλείνουμε το καπάκι και ανακινούμε ελαφρά. Καλύπτουμε με επιπλέον λάδι όσο να καλύπτονται τα υλικά. Φυλάμε στο ψυγείο τουλάχιστον 8 ώρες πριν σερβίρουμε με κράκερς ή φρεσκοψημμένο ψωμί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *