Loader

Αλμυρό κέικ σπέσιαλ

2013-07-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 25λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 45λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

250γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2φλ.λάδι
Αλατοπίπερο
120γρ.γκούντα τριμμένο
1/2κ.γλ.ρίγανη
1/2κ.γλ.θυμάρι
3αυγά
1φλ.γάλα
10ελιές πράσινες κομμένες σε ροδέλες
150γρ.ζαμπόν τριμμένο στον τρίφτη
1κ.γλ.μπέικιν πάουντερ

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και τα χτυπάμε να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα μας. Το κατεβάζουμε και το ζυμώνουμε λίγο με τα χέρια μας. Λαδώνουμε και πασπαλίζουμε με αλεύρι μια φόρμα κέικ. Ρίχνουμε μέσα το μείγμα του κέικ και το απλώνουμε να φτάσει καλά στις γωνίες. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 45 λεπτά. Τρώγεται κρύο και ζεστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *