Loader

Παντζαροκεφτέδες

2013-07-15
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

1φλ.αλεύρι
2φλ.παντζάρια τριμμένα
1φλ.γάλα
2κ.σ.λάδι
1αυγό
1φλ.έμενταλ τριμμένο
1/2κ.γλ.ρίγανη
Αλατοπίπερο
1/2φλ.μαιντανός ψιλ/νος
Λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι, το γάλα, το λάδι και το αυγό και με ένα πιρούνι τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τα παντζάρια, το τυρί, τη ρίγανη, το αλατοπίπερο και τον μαιντανό και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Ρίχνουμε κουταλιά κουταλιά από το μείγμα σε καυτό λάδι και τους τηγανίζουμε καλά και από τις 2 πλευρές. Τους κατεβάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τους σερβίρουμε ζεστούς ή χλιαρούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *