Loader

Pizza με σαλάμι αέρος και ελιές

2013-06-17
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 35λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1δόση ζύμη για πίτσα της αρεσκείας μας

1 ½ φλ.σάλτσα ντομάτας για την επικάλυψη, της αρεσκείας μας

3φέτες ζαμπόν ψιλ/νο

4φέτες σαλάμι αέρος ψιλ/νο

1/4φλ.ελιές Καλαμών, χωρίς κουκούτσι, κομμένες σε ροδέλες

1πιπεριά κέρατο ψιλ/νη

1/3φλ.μανιτάρια σε φέτες

1μέτρια ντομάτα κομμένη σε ροδέλες

2φλ.γκούντα ή άλλο τυρί της αρεσκείας μας , τριμμένο

1/4φλ.φέτα θρυμματισμένη

Πιπέρι

Λάδι για το ταψί

Οδηγίες

Βήμα 1

Απλώνουμε τη ζύμη της πίτσας σε λαδωμένο ταψί. Αλείφουμε με τη σάλτσα και διασκορπίζουμε τα αλλαντικά και τα μανιτάρια και πάνω τους τις ροδέλες ντομάτας. Διασκορπίζουμε τα τυριά και τα υπόλοιπα υλικά και πασπαλίζουμε με πιπέρι, αν θέλουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30-35 λεπτά. Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε αμέσως.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *