Κατηγορίες: DIY , Slow Cooker , Snacks , Αλλαντικά , Αμνοεριφια , Αυγά , Για παιδιά , Γλυκά
Από : admin | 0 Σχόλια | On : 27/05/2013 | Κατηγορία : Tips & Tricks
Για να μην κολλήσει το γάλα στο σκεύος, πριν το βάλετε μέσα, βρέξτε το κατσαρολάκι με νερό,χωρίς να το σκουπίσετε και κατόπιν ρίξτε το γάλα για να το βράσετε.
Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Σχόλιο *
Όνομα *
Email *
Ιστότοπος
Αποθήκευσε το όνομά μου, email, και τον ιστότοπο μου σε αυτόν τον πλοηγό για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω.
Δ
Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας ή το φάκελο των ανεπιθύμητων για να επιβεβαιώσετε τη συνδρομή σας.