Σκορδαλιά με πατάτα και ψωμί
2013-07-12- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
 - Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
 - Δυσκολία: Εύκολο
 
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
 
Μέση βαθμολογία:
(4.4 / 5)
5 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2πατάτες βρασμένες
3φέτες μπαγιάικο ψωμί
Αλάτι
Λάδι
Ξύδι
3σκελ.σκόρδο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε καλά. Διατηρούμε τη σκορδαλιά στο ψυγείο μέχρι να την σερβίρουμε.


			
	
					










