Loader

Κρασοκαπνιστή τηγανιά

2015-07-13
  • Μερίδες: 4
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 45λ
  • Έτοιμο σε: 60λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

12/7/15

Κρασοκαπνιστή τηγανιά για ένα γρήγορο, εύκολο αλλά και πολύ χορταστικό Κυριακάτικο γεύμα.

krasokapnisti (3) krasokapnisti (4)

Συστατικά

  • 750gr. Χοιρινό κομμένο σε κομμάτια
  • 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • Αλατοπίπερο
  • 1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη
  • 2 κουταλιές του γλυκού Worcestershire sauce
  • ½ φλιτζάνι κόκκινο κρασί
  • 1 κύβος κοτόπουλου

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το κρέας σε βαθύ και φαρδύ σκεύος και συμπληρώνουμε νερό μέχρι σχεδόν να το καλύψει.

Βήμα 2

Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 20-25 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να απορροφηθεί το μεγαλύτερο μέρος του νερού. Εντωμεταξύ ρίχνουμε τον κύβο και ανακατεύουμε να λιώσει.

Βήμα 3

Ρίχνουμε το κρασί και μαγειρεύουμε άλλα 4-5 λεπτά μέχρι να απορροφηθεί και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε την Worcestershire sauce και το λάδι και μαγειρεύουμε με μισόκλειστο καπάκι για άλλα 15 λεπτά περίπου μέχρι το φαί να μείνει με το λαδάκι του. Σερβίρουμε αμέσως με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Κατηγορία Συνταγής: , Ετικέτες: , Συστατικά: , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *