Φριτάτα με μαγειρίτσα
2016-05-02- Κουζίνα: Ελληνική
 - Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
 - Δυσκολία: Εύκολο
 
- Μερίδες: 2
 - Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
 - Ωρα μαγειρέματος: 30λ
 - Έτοιμο σε: 45λ
 
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
2/5/16
Φριτάτα με μαγειρίτσα για ένα ολοκαίνουργιο πιάτο που όλοι θα αγαπήσουν.
Συστατικά
- 2 φλιτζάνια μαγειρίτσα
 - 3 μεγάλα αυγά
 - 2 κουταλιές της σούπας γάλα
 - 1/4 του φλιτζανιού γκούντα ή άλλο τυρί τριμμένο
 - Αλατοπίπερο
 - Ελαιόλαδο
 - Φρυγανιά τρίμμα
 
Οδηγίες
Βήμα 1
Σουρώνουμε τη μαγειρίτσα να φύγουν τα πολλά υγρά. Χτυπάμε τα αυγά και τα ανακατεύουμε με το γάλα, το τυρί, τη μαγειρίτσα και λίγο αλατοπίπερο.
Βήμα 2
Λαδώνουμε ελαφρά και πασπαλίζουμε ένα τετράγωνο πυρίμαχο σκεύος και απλώνουμε μέσα το μείγμα.
Βήμα 3
Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με λίγο ακόμα τυρί την επιφάνεια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 30-35 λεπτά. Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.


			
	

















