Loader

Ψάρι τηγανητό με σαλάτα παντζαριού

2013-07-22
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

 

 

700γρ.μπακαλιάρος  ή άλλο ψάρι της αρεσκείας σας για τηγανητό

Λάδι για τηγάνισμα

Αλεύρι για το τηγάνισμα

Αλατοπίπερο

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙΟΥ

2φλ.παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε ροδέλες

5κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να

1κ.σ.δυόσμος φρέσκος ψιλ/νος

Λάδι

Αλατοπίπερο

Χυμός λεμονιού

1κ.γλ.ξύδι

1κ.γλ.μπούκοβο

Οδηγίες

Βήμα 1

Πασπαλίζουμε το ψάρι με το αλεύρι και το αλατοπίπερο και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Εντωμεταξύ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα και την κρατάμε στο ψυγείο για 1 ώρα πριν. Σερβίρουμε τα τηγανητά ψάρια και δίπλα κουταλιές από τη δροσερή σαλάτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *