Loader

Παντζαροσαλάτα με μέλι και φουντούκια

2013-07-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

6παντζάρια βρασμένα
λάδι
αλατοπίπερο
2 σκελ.σκόρδο λιωμένες
1/2κ.σ.μέλι
Balsamico
1/2κ.γλ.τζίντζερ σκόνη
2κ.σ.φουντούκια αλεσμένα

Οδηγίες

Βήμα 1

Κόβω τα παντζάρια σε σαλατιέρα. Σε ένα βαζάκι ανακατεύω το λάδι, το balsamico,το σκόρδο,το αλατοπίπερο, το τζίντζερ και το μέλι ελαφρά ζεσταμένο. Περιχύνω με αυτό τη σαλάτα και πασπαλίζω με τα φουντούκια πριν σερβίρω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *