Μοσχάρι με λάχανο στο slow cooker
2015-06-04- Κουζίνα: Ελληνική
 - Πιάτο: Κυρίως πιάτο
 - Δυσκολία: Εύκολο
 
- Μερίδες: 4
 - Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
 - Ωρα μαγειρέματος: 12:00 ω
 - Έτοιμο σε: 12:30 ω
 
Μέση βαθμολογία:
(4.8 / 5)
4 έχουν βαθμολογήσει
4/6/15
Μοσχάρι με λάχανο στο slow cooker για το πιο τρυφερό κρέας που έχετε φάει ποτέ. Κόβεται με την καρδιά ενός μαρουλιού!
Συστατικά
- 600gr. Μοσχάρι κομμάτι
 - 2 μεγάλα καρότα καθαρισμένα και κομμένα στα 4
 - 1 μικρό λάχανο κομμένο σε κομμάτια
 - 2 μέτρια κρεμμύδια χοντροκομμένα
 - 4-5 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
 - 1/3 του φλιτζανιού κρασί
 - ¾ - 1 φλιτζάνι νερό
 - 2-3 μέτριες πατάτες πλυμένες και κομμένες σε χοντρές φέτες
 - Αλατοπίπερο
 - 1 κουταλιά του γλυκού καπνιστή πάπρικα
 - 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
 
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε λίγο το κρέας, το ξαφρίζουμε και το κρατάμε στην άκρη.
Βήμα 2
Ακουμπάμε στο σκεύος του slow cooker το λάχανο και από πάνω το κρέας. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με την μισή πάπρικα.
Βήμα 3
Διασκορπίζουμε τα υπόλοιπα λαχανικά και ρίχνουμε το ζωμό και το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε ξανά και ρίχνουμε την υπόλοιπη πάπρικα.
Βήμα 4
Ραντίζουμε με τα λάδι και κλείνουμε το καπάκι. Μαγειρεύουμε στο Low για 10 ώρες. Ελέγχουμε τα υγρά του φαγητού και αν χρειάζεται προσθέτουμε επιπλέον νερό ή ζωμό. Μαγειρεύουμε για άλλες 2ώρες περίπου μέχρι να λιώσει το κρέας ή λιγότερο αν το θέλουμε λιγότερο μαγειρεμένο.


			
	
















