Χαλβάς στο φούρνο
2016-03-04- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
 - Πιάτο: Επιδόρπιο
 - Δυσκολία: Εύκολο
 
- Μερίδες: 4
 - Χρόνος προετοιμασίας: 3λ
 - Ωρα μαγειρέματος: 17λ
 - Έτοιμο σε: 20λ
 
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
14/3/16
Χαλβάς στο φούρνο για να μετατρέψουμε τον παραδοσιακό χαλβά του μπακάλη σε ένα εύκολο επιδόρπιο.
Συστατικά
- 250gr. Χαλβάς σουσαμένιος
 - 2 κουταλιές χυμός λεμονιού
 - 2 κουταλιές της σούπας φιστίκια Αιγίνης, ψίχα
 
Οδηγίες
Βήμα 1
Λιώνουμε σε ένα μπολ τον χαλβά με ένα πιρούνι και τον ανακατεύουμε με το χυμό λεμονιού.
Βήμα 2
Τον μεταφέρουμε σε πυρίμαχο σκεύος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 15-17 λεπτά. Πασπαλίζουμε με τα φιστίκια και σερβίρουμε αμέσως.


			
	
















