Loader

Όροι Χρήσης

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Όροι Χρήσης | 03/10/2013

Καλώς ήρθατε στο www.ZannetCooks.com

Δημιουργώντας έναν λογαριασμό ή χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο www.ZannetCooks.com αποδέχεστε τους παρακάτω όρους χρήσης.

Οι επισκέπτες και οι χρήστες της σελίδας και όσων εφαρμογών αυτή περιέχει, οφείλουν να διαβάσουν προσεκτικά τους παρόντες όρους. Το ZannetCooks.com μπορεί να τροποποιεί οποτεδήποτε τους παρόντες όρους χρήσης. Οι δε επισκέπτες / χρήστες φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά αν έχουν τροποποιηθεί οι παρόντες όροι χρήσης. Η χρήση του ZannetCooks.com μετά την ως άνω αναφερόμενη τροποποίηση θεωρείται αποδοχή των όρων χρήσης, όπως αυτοί τροποποιήθηκαν.

Σε περίπτωση ΜΗ αποδοχής οποιουδήποτε όρου χρήσης, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητώς η χρήση του ZannetCooks.com

Συγκεκριμένα :

1. Προστασία Δεδομένων:

1. Δεσμευόμαστε πως δεν πρόκειται να εκμεταλλευτούμε τα προσωπικά δεδομένα που δίνετε κατά την εγγραφή σας (email, όνομα κλπ), να τα πουλήσουμε ή να τα δώσουμε σε τρίτους.  Τα στοιχεία αυτά τα χρησιμοποιούμε μόνο για δική μας χρήση, στην περίπτωση που χρειαζόμαστε διευκρινήσεις για τις συνταγές ή έχουμε κάποια ερώτηση.

2. Κάθε μέλος έχει το δικαίωμα να διατηρεί μόνο ένα λογαριασμό πρόσβασης.

3. Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης, και γενικότερα τον λογαριασμό τους.

4. Τα μέλη συμφωνούν να ειδοποιούν άμεσα το ZannetCooks.com για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενόμενη ή/και πιθανή παραβίαση ασφάλειας. Επίσης, τα μέλη ευθύνονται αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδο τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης. Το ZannetCooks.com δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία των μελών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν την παρούσα ρήτρα.

2. Περιεχόμενο

2.α. Γενικά

1. To ZannetCooks.com δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο και τις απόψεις που μπορεί να εκφράζουν τα μέλη του. Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος του λόγου του. Το ότι υπάρχουν μέσα στο ZannetCooks.com δεν σημαίνει επίσης αναγκαστικά ότι συμφωνούμε, υποστηρίζουμε ή ενθαρρύνουμε τα σχόλια και τις απόψεις αυτές.

2. Κάθε άρθρο, συμβουλή, συνταγή και λοιπό περιεχόμενο της ιστοσελίδας παρέχεται “ως έχει” χωρίς εγγυήσεις. Οι επισκέπτες δέχονται πως χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας “με δικό τους ρίσκο”. Το ZannetCooks.com δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές οποιουδήποτε είδους που μπορεί να προκληθούν από τα γραφόμενα μέσα στην ιστοσελίδα. Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των αναγραφόμενων.

3. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους. Εάν έχετε κάποιο ιατρικό πρόβλημα, ο μόνος ειδικός είναι ο γιατρός σας.

4. Παρότι ζητάμε από τους χρήστες να σέβονται τα πνευματικά δικαιώματα των άλλων, υπάρχει πάντα η περίπτωση να βρίσκεται στο site μας κάποια συνταγή ή φωτογραφία που να είναι copyrighted. Εάν έχει συμβεί αυτό και υπάρχει κάτι που σας ανήκει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα φροντίσουμε να αφαιρεθεί άμεσα.

5. Σεβαστείτε κι εσείς τα δικά μας πνευματικά δικαιώματα. Τα κείμενα, οι συμβουλές, τα βίντεο, το περιεχόμενο και οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί στο site καλύπτονται από πνευματικά δικαιώματα. Απαγορεύεται η χρήση τους χωρίς την έγγραφη άδεια των διαχειριστών του ιστότοπου.

2.β. Καταχωρήσεις

1. Με την καταχώρηση συνταγών, βίντεο, φωτογραφιών, συμβουλών, σχολίων, ιδεών παραχωρείτε στο ZannetCooks.com.gr το αναφαίρετο δικαίωμα της χρήσης αυτών. Έχουμε το δικαίωμα να διαχειριστούμε κατά την κρίση μας τις καταχωρήσεις, να τις διορθώσουμε, να τις αναπαράγουμε, να τις χρησιμοποιήσουμε μέσα στο site (βάζοντας για παράδειγμα τη φωτογραφία της συνταγής ως φωτογραφία κατηγορίας, να βάλουμε κάποια συνταγή συνταγή της ημέρας, να προσθέσουμε φωτογραφίες ή βίντεο σε συνταγές που δεν έχουν κλπ.)

2. Η έγκριση των συνταγών γίνεται κατά την κρίση του διαχειριστή. Συνταγές γραμμένες μόνο με κεφαλαία γράμματα, σε greeklish ή με εμφανείς ελλείψεις και λάθη δεν εγκρίνονται. Επίσης δεν εγκρίνονται συνταγές που είναι παρόμοιες με συνταγές που υπάρχουν ήδη μέσα στο site. Ζητούμενο είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα, καθώς επίσης και η ευκολία όλων των φίλων που ψάχνουν για μια συνταγή. Για το λόγο αυτό ζητάμε απλά να κάνετε μία αναζήτηση για το περιεχόμενο που επιθυμείτε να προσθέσετε (ώστε να αποφεύγονται οι πολλαπλές επαναλήψεις) και να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες την συνταγή σας.

3. O διαχειριστής μπορεί, πάλι κατά την κρίση του, να κάνει κάποιες διορθώσεις στις συνταγές ώστε να είναι ευκολονόητες και γραμμένες με σωστό τρόπο ή ακόμα να αλλάξει τον τίτλο της συνταγής.

4. Εάν γίνει διαγραφή του λογαριασμού κάποιου χρήστη για τον οποιοδήποτε λόγο, οι καταχωρήσεις που έχει κάνει θα παραμείνουν μέσα στο ZannetCooks.com και δεν θα διαγραφούν και αυτές, εκτός και αν αποφασίσουν κάτι τέτοιο οι διαχειριστές του site. Γενικότερα δεν διαγράφονται συνταγές από τη στιγμή που έχουν δημοσιευθεί.

5. Κεφαλαία γράμματα και λατινικούς χαρακτήρες μη χρησιμοποιείτε γενικά, σε κανένα μέρος του χώρου (συνταγές, σχόλια, κλπ).

6. Οι διαχειριστές έχουν ο δικαίωμα να σβήσουν σχόλια που έχουν γίνει σε συνταγές, εφόσον συμβαίνει κάτι από τα παρακάτω: α. Είναι προσβλητικά, β. εάν γίνεται συζήτηση που είναι άσχετη με τη συνταγή.

7. Στον τίτλο της συνταγής γράφουμε μόνο τον τίτλο της συνταγής μας και τίποτα άλλο. Αναφορές στον σεφ και λοιποί χαρακτηρισμοί δεν χρειάζονται μιας και φαίνεται στις πληροφορίες της συνταγής το όνομα του χρήστη που την έγραψε. Σε περίπτωση που γίνει υποβολή χωρίς εγγραφή βάζουμε το όνομα μας (εφόσον το θέλουμε) στις σημειώσεις της συνταγής.

3. Λογότυπα, σύνδεσμοι κλπ

1. Τα λογότυπα και τα γραφικά του ZannetCooks.com ανήκουν σε εμάς και δεν επιτρέπεται η χρήση τους χωρίς την γραπτή άδειά μας.

2. Όπως σεβόμαστε εμείς τα πνευματικά δικαιώματα των άλλων, περιμένουμε και από εσάς το ίδιο. Εάν θέλετε να δημοσιεύσετε κάποιο κομμάτι από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας για να πάρετε την άδειά μας και αναφέρετε την πηγή.
3.α. Διαφήμιση – Cookies

Χρησιμοποιούμε προϊόντα τρίτων για την προβολή διαφημίσεων όταν επισκέπτεστε το ZannetCooks.com.
Αυτές οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιούν πληροφορίες (μη συμπεριλαμβανομένου του ονόματός σας, τη διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, ή τον αριθμό τηλεφώνου σας) σχετικά με τις επισκέψεις σας σε αυτόν και σε άλλους δικτυακούς τόπους για την παροχή διαφημίσεων για αγαθά και υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν.(English version)

4. Πνευματικά δικαιώματα:

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία  του ZannetCooks.com.  Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς links τα οποία να παραπέμπουν στο αρχικό περιεχόμενο ή την αρχική σελίδα https://www.cookmania.gr και την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση του ZannetCooks.com

5. RSS
Παρέχουμε ροή RSS ( περιλαμβάνει τίτλους,φωτογραφίες, κείμενο και link πηγής ) την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπο σας αρκεί να παραμείνουν τα λίνκς που παραπέμπουν στο www.zannetcooks.com  και είναι ενσωματωμένα ήδη στην ροή RSS.

Ευχαριστούμε για το χρόνο σας και ελπίζουμε να ευχαριστηθείτε την επίσκεψη σας στο ZannetCooks.gr

Καλή μας όρεξη!