Loader

Σφολιατοπεϊνιρλάκια με σαλάμι αέρος

2013-06-20
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

16 τετράγωνα σφολιατάκια

Σαλάμι αέρος Λευκάδος σε φέτες

1/2φλ.ρεγκάτο τριμμένο

1 αυγό χτυπημένο

Λάδι για το ταψί

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζω σε κάθε σφολιατάκι από μια φετούλα σαλάμι και λίγο τριμμένο ρεγκάτο. Το κλείνουμε σε σχήμα πεϊνιρλί και τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψάκι. Αλείφουμε με το χτυπημένο αυγό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 30 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινήσει η επιφάνεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *