Loader

Ξινοπικάντικο μοσχαράκι

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 1:15 ω
  • Έτοιμο σε: 1:35 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

800γρ.μοσχάρι κομμένο σε κυβάκια

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.θυμάρι

1κ.γλ.ρίγανη

1κ.γλ.πάπρικα

1κ.γλ.πιπέρι καγιέν

3κ.σ.κέτσαπ

1κ.σ.μουστάρδα πικάντικη

2 ½ φλ.ζωμός κρέατος

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

2σκελ.σκόρδο ολόκληρες

1 ½ φλ.χυμός ντομάτας

1πρέζα καστανή ζάχαρη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε την κέτσαπ, την μουστάρδα και τον χυμό ντομάτας και ανακατεύουμε. Συμπληρώνουμε το ζωμό και αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά. Το σερβίρουμε ζεστό με συνοδευτικό της αρεσκείας μας και σαλτσούλα από την κατσαρόλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *