Loader

Η φασολάδα που περρίσεψε σαλάτα με μπακαλιάρο

2013-07-30
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 4
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

4 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

1φλ.φασολάδα που περρίσεψε στραγγισμένη
2κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να
Φέτες μπαγιάτικο ψωμί
1κ.γλ.σκόρδο σκόνη
Αλατοπίπερο
1φλ.μαρούλι και λόλα ρόσα χοντροκομμένα
2φιλέτα μπακαλιάρου κατ/να
Λίγο λάδι
ΓΙΑ ΤΟ DRESSING
Λάδι
Αλατοπίπερο
Ξύδι
1κ.σ.πολτός ελιάς
1/2κ.γλ.κύμινο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τις φέτες ψωμιού σε ταψάκι, τις ραντίζουμε με λάδι, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη σκόνη σκόρδου Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C μέχρι να φρυγανιστούν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και αφού αφαιρέσουμε την κόρα προσεχτικά με το μαχαίρι τις κόβουμε σε κρουτόν και τις κρατάμε στην άκρη μέχρι να τις χρησιμοποιήσουμε. Βάζουμε σε ένα ταψάκι καθαρο τα φιλέτα μπακαλιάρου, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ραντίζουμε με λίγο λάδι. Συμπληρώνουμε λίγο λαδάκι και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 20-25 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και τα κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια. Σε σαλατιέρα ρίχνουμε τη φασολάδα, την πράσινη σαλάτα και τα κρουτόν. Βάζουμε όλα τα υλικά για το dressing στο multi Και τα χτυπάμε. Περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα και την ανακατεύουμε. Διασκορπίζουμε πάνω της τα κομμάτια του μπακαλιάρου και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *