Loader

Αυγοσαλάτα με αβοκάντο και μήλο

2014-11-24
  • Μερίδες: 4-6
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Έτοιμο σε: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

24/11/14

 Αυγοσαλάτα με αβοκάντο και μήλο. Τρώγεται σκέτη, σαν γέμιση σε σάντουιτς, πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί ή ανακατεμένη με πράσινα σαλατικά της επιλογής μας. Φυσικά είναι light, μόνο με υγιεινά και θρεπτικά υλικά.

eggappleavosld (1) eggappleavosld (5)

Συστατικά

  • 2-3 μεγάλα αυγά, βρασμένα
  • 1 μέτριο αβοκάντο
  • 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
  • 1 μεγάλο μήλο
  • Αλατοπίπερο
  • ½ κουταλιά του γλυκού πάπρικα
  • Χυμό ½ λεμονιού
  • Παξιμαδάκια ή ψημένο ψωμί για το σερβίρισμα
  • Ελαιόλαδο για το σερβίρισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Καθαρίζουμε το αβοκάντο και λιώνουμε σε μπολ, την ψίχα με ένα πιρούνι. Το ανακατεύουμε με το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού, την πάπρικα και αλατοπίπερο.

Βήμα 2

Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τα αυγά και το μήλο, μαζί με τα φλούδα. Τα ρίχνουμε στο μείγμα αβοκάντο και ανακατεύουμε απαλά.

Βήμα 3

Μοιράζουμε πάνω σε παξιμάδια, φρυγανισμένο ψωμί ή όπου προτιμάμε, ραντίζουμε με λίγο φρέσκο ελαιόλαδο και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *