Loader

Καυτερό λάδι για όλες τις χρήσεις

2015-04-18
  • Ποσότητα: 1 μέτριο βάζο
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Έτοιμο σε: 10λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

18/4/15

Καυτερό λάδι για όλες τις χρήσεις , ένα ακόμα extra βοήθημα για την μαγειρική μας που θα εμπλουτίσει σούπες, μαγειρευτά κατσαρόλας και dressings. Προσοχή! Πραγματικά καυτερό.

spicyoil (1) spicyoil (2)

Συστατικά

  • 200ml ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας Italian seasoning ή μείγμα διάφορων ξερών μυρωδικών
  • Φρεσκοτριμμένο αλατοπίπερο, περίπου 1κουταλιά του γλυκού
  • 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
  • Πιπεριές jalapenos, habaneros ή ότι πικάντικες πιπερίτσες έχουμε

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το λάδι σε βάζο με καπάκι και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το λάδι και κλείνουμε το βάζο.

Βήμα 2

Ανακινούμε ελαφρά και φυλάμε στην άκρη τουλάχιστον 2 ημέρες μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε, αφού το ανακινήσουμε πάλι καλά.

Βήμα 3

Διατηρείται πολύ καιρό και το σερβίρουμε με φρεσκοψημένο ή φρυγανισμένο ψωμί , σε πίτσες ή σούπας για πικάντικη γεύση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *