Loader

Tortillia burgers σε 2 εκδοχές

2013-07-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος:
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

Συστατικά  

 

4τορτίγιες μικρές

Μαγιονέζα

2μπιφτέκια για burger

2φύλλα μαρουλιού

2φέτες ντομάτας

1/2φλ.τσένταρ τριμμένο

2φέτες μπέικον ψημένο

ΓΙΑ ΤΟ BURGER ME BLUE CHEESE

20γρ.blue cheese θρυμματισμένο

ΓΙΑ ΤΟ BURGER ΜΕ ΑΥΓΟ

1αυγό μάτι

1μικρό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

Λίγο αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Αλείφουμε τις 2 τορτίγιες με μαγιονέζα και ακουμπάμε σε κάθε μια από 1 φύλλο μαρουλιού και ένα μπιφτέκι. Διασκορπίζουμε από πάνω το μισό τυρί στο κάθε ένα και από 1 φέτα ντομάτας. Ακουμπάμε επίσης από 1 φέτα μπέικον. Στο ένα burger διασκορπίζουμε το blue cheese και κλείνουμε με μια τορτίγια. Ψήνουμε για 2-3 λεπτά στην τοστιέρα. Στο δεύτερο burger ακουμπάμε πάνω στα υπόλοιπα υλικά το αυγό , διασκορπίζουμε το κρεμμύδι και αλατοπιπερώνουμε. Καλύπτουμε με μια τορτίγια και ψήνουμε στην τοστιέρα για 2-3 λεπτά. Τα κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε αμέσως με φρέσκιες τηγανητές πατάτες ή τσιπς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *