Sweet & sour πανσετάκια
2013-06-09- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 25λ
Βαθμολογία
(4 / 5)
1 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
6πανσετάκια
1κουτάκι μπύρα
1/3φλ.κέτσαπ
1/2φλ.καστανή ζάχαρη
1κ.σ.πικάντικη μουστάρδα
1σκελ.σκόρδο λιωμένη
Αλατοπίπερο
1κ.σ.κορν φλάουρ
Οδηγίες
Βήμα 1
Ρίχνουμε λίγο λάδι σε φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τα πανσετάκια να πάρουν χρώμα και από τις 2 πλευρές. Αλατοπιπερώνουμε. Ετοιμάζουμε ένα μείγμα ανακατεύοντας τη μπύρα, την κέτσαπ, τη ζάχαρη, τη μουστάρδα και το σκόρδο. Το ρίχνουμε πάνω στα πανσετάκια, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 20 λεπτά. Στο τέλος παίρνουμε 1/4φλ. από τα υγρά του τηγανιού και το ανακατεύουμε καλά με το κορν φλάουρ. Το ρίχνουμε στο τηγάνι και ανακατεύουμε ελαφρά. Κλείνουμε το μάτι, αφήνουμε να σταθεί 2-3 λεπτά και σερβίρουμε αμέσως με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.