Loader

Sweet & sour πανσετάκια

2013-06-09
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 25λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

Συστατικά  

 

6πανσετάκια

1κουτάκι μπύρα

1/3φλ.κέτσαπ

1/2φλ.καστανή ζάχαρη

1κ.σ.πικάντικη μουστάρδα

1σκελ.σκόρδο λιωμένη

Αλατοπίπερο

1κ.σ.κορν φλάουρ

Οδηγίες

Βήμα 1

Ρίχνουμε λίγο λάδι σε φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τα πανσετάκια να πάρουν χρώμα και από τις 2 πλευρές. Αλατοπιπερώνουμε. Ετοιμάζουμε ένα μείγμα ανακατεύοντας τη μπύρα, την κέτσαπ, τη ζάχαρη, τη μουστάρδα και το σκόρδο. Το ρίχνουμε πάνω στα πανσετάκια, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 20 λεπτά. Στο τέλος παίρνουμε 1/4φλ. από τα υγρά του τηγανιού και το ανακατεύουμε καλά με το κορν φλάουρ. Το ρίχνουμε στο τηγάνι και ανακατεύουμε ελαφρά. Κλείνουμε το μάτι, αφήνουμε να σταθεί 2-3 λεπτά και σερβίρουμε αμέσως με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *