Loader

Soft cookies με μπανάνα και γιαούρτι

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 12λ
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

1 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά

2 φλ.αλεύρι

1/2φλ.βρώμη

2κ.γλ.μπέικιν πάουντερ

Μια πρέζα αλάτι

1/4κ.γλ.σόδα

1/3φλ.αραβοσιτέλαιο

1/2φλ.καστανή ζάχαρη (και λίγη παραπάνω αν τα θέλουμε γλυκά)

1/3φλ.γιαούρτι

1αυγό

1βανίλια

2μπανάνες λιωμένες

1/2φλ.νιφάδες σοκολάτας

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη βρώμη, το αλάτι και τη σόδα. Χτυπάμε στο μίξερ το λάδι, τη ζάχαρη, το γιαούρτι, το αυγό , τη βανίλια και τις λιωμένες μπανάνες. Ρίχνουμε σιγά σιγά το μείγμα από αλεύρι που ετοιμάσαμε και κατεβάζουμε τον κάδο από το μίξερ. Ρίχνουμε τις νιφάδες σοκολάτας και με ένα κουταλάκι του γλυκού για κάθε μπισκότο, μοιράζουμε το μείγμα σε ταψιά στρωμένα με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 12 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν καλά και τα μεταφέρουμε σε αεροστεγές σκεύος για να διατηρηθούν φρέσκα περισσότερες μέρες.

Κατηγορίες: Ετικέτες: , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *