Loader

Scrambled eggs με μους αλλαντικών και τσένταρ

2013-06-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 10λ
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

1 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

3αυγά χτυπημένα

1φλ.αλλαντικά διάφορα

Αλατοπίπερο

Λάδι για το τηγάνι

2κ.σ.γάλα

1/2φλ.τσένταρ τριμμένο

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Χτυπάμε στο multi τα αλλαντικά με λίγο γάλα και λίγο αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε το μείγμα με τα αυγά και το τσένταρ πολύ καλά. Ζεσταίνουμε λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε μέσα το μείγμα μας να ψηθεί σε μέτρια φωτιά. Κατά διαστήματα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι να στραπατσαριστούν τα αυγά για περίπου 10 λεπτά. Τα σερβίρουμε αμέσως.

Κατηγορίες: Ετικέτες: , , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *