Loader

Scrambled eggs με μους αλλαντικών και τσένταρ

2013-06-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Φόρμα λαχανικών με γαλοπούλα

  • Κάστανα και μανιτάρια stir fry με prosciutto

  • Ρόκα με καπνιστό χοιρομέρι και καραμελωμένα αμύγδαλα

  • Ψητές γλυκοπατάτες και αυγά με ξινολάχανο και σάλτσα τυριού

  • Light σαλάτα reuben

Συστατικά  

 

3αυγά χτυπημένα

1φλ.αλλαντικά διάφορα

Αλατοπίπερο

Λάδι για το τηγάνι

2κ.σ.γάλα

1/2φλ.τσένταρ τριμμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Χτυπάμε στο multi τα αλλαντικά με λίγο γάλα και λίγο αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε το μείγμα με τα αυγά και το τσένταρ πολύ καλά. Ζεσταίνουμε λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε μέσα το μείγμα μας να ψηθεί σε μέτρια φωτιά. Κατά διαστήματα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι να στραπατσαριστούν τα αυγά για περίπου 10 λεπτά. Τα σερβίρουμε αμέσως.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.