Loader

Scones με πιπεριά Φλωρίνης και φέτα

2013-07-06
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

Συστατικά  

 

2φλ.αλεύρι

1κ.γ.μπέικιν πάουντερ

1πρέζα αλάτι

1/3φλ.βούτυρο παγωμένο

120γρ.φέτα θρυμματισμένη

1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νη

2φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να

1αυγό χτυπημένο

3/4φλ.κρέμα γάλακτος

Οδηγίες

Βήμα 1

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι και το μπέικιν. Ρίχνουμε μέσα το βούτυρο και το ενώνουμε με τα υπόλοιπα υλικά, μέχρι να γίνει ένα θρυμματιστό μείγμα. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε μέχρι να αποκτήσουμε μια ομοιόμορφη ζύμη. Την κάνουμε μπάλα. Την ακουμπάμε σε μια καθαρή επιφάνεια και την πιέζουμε με τα δάχτυλα να αποκτήσει πάχους 1 εκτατοστού. Την κόβουμε στα 8 και τα μεταφέρουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά. Τρώγονται ζεστά ή σε θερμοκρασία δωματίου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *