Quesadillas με ομελέτα και λουκάνικο
2013-07-05- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρικής: 5λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή
Συστατικά
2τορτίγιες
1λουκάνικο χωριάτικο
1/3φλ.γκούντα τριμμένο
Αλατοπίπερο
2αυγά
3κ.σ.γάλα
4κ.σ.κέτσαπ
Λάδι
Βήματα Συνταγής
Βήμα1
Αλείφουμε τη μια τορτίγια με την μισή κέτσαπ. Χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλατοπίπερο και το γάλα. Την ρίχνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο λάδι και ψήνουμε την ομελέτα και από τις 2 πλευρές. Την βάζουμε πάνω στην τορτίγια. Βάζουμε στο multi το λουκάνικο και το κομματιάζουμε. Το ρίχνουμε στο ίδιο αντικολλητικό με λίγο λάδι. Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε 2-3 λεπτά. Το μεταφέρουμε πάνω στην ομελέτα και ρίχνουμε το τυρί και την υπόλοιπη κέτσαπ. Καλύπτουμε με την δεύτερη τορτίγια. Την κόβουμε στα 4 και την ψήνουμε 1-2 λεπτά στην τοστιέρα. Σερβίρουμε αμέσως.