Loader

Pizza pesto

2013-05-31
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 35λ
Βαθμολογία

(4.5 / 5)

4.5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

2 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΨΙ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ

3φλ.αλέυρι που φουσκώνει μόνο του

Μια πρέζα αλάτι

1κ.γλ.μπέικιν πάουντερ

4κ.σ.λάδι

1φλ.γάλα

300γρ.γιαούρτι

2αυγά

1κ.σ.βασιλικός ξερός

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

1φλ.πέστο βασιλικού έτοιμο ή σπιτικό

1φλ.μανιτάρια σε φέτες

2ντομάτες κομμένες σε ροδέλες

20ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι κομμένο σε ροδέλες

1μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1φλ.φέτα θρυμματισμένη

1φλ.μοτσαρέλα τριμμένη

 

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και τα χτυπάμε όπως το κέικ. Λαδώνουμε το ταψί και μεταφέρουμε μέσα το μείγμα. Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 15 λεπτά. Το βγάζουμε και απλώνουμε πάνω το pesto. Έπειτα στη σειρά τις ντομάτες, τα κρεμμύδια , τα μανιτάρια, τις ελιές, τη φέτα και τέλος τη μοτσαρέλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C περίπου 35 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.

 

Κατηγορίες:, , Ετικέτες: , , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *